Bel voor informatie of een vrijblijvende offerte. Tel. 0521-513696 of 06-54970987

Over ons

In mei 1999 startte Henk Willems (35) een eenmansbedrijf,
te weten: Onderhoudsbedrijf Henk Willems.
Henk werkte al jaren als timmerman en wilde graag de uitdaging aangaan om eens voor zichzelf te beginnen.


De offertes stapelden zich dusdanig op, dat Henk het idee opperde om zijn broer Bert (40) in dienst te nemen. Bert, al jaren Henk's derde pootje en allround geroutineerd in de bouwwerkzaamheden, was op dat moment nog werkzaam bij een autoschade- en spuitbedrijf als plaatwerker.
Lang hoefde Bert er niet over na te denken, de samenwerking tussen de twee broers was als één en medio juli begon Bert zijn werkzaamheden in het onderhoudsbedrijf.

Intussen verliep alles zo voorspoedig, dat ze beiden het idee hadden om nog een stapje verder te gaan en na enig onderhandelen werd het 1 januari 2000 een vof. Vanaf toen was het Onderhoudsbedrijf Henk Willems, vof.
Het onderhoudsbedrijf groeit in zijn werkzaamheden, het werk is voor beide broers als een hobby en ze werken bijzonder plezierig samen. De tevreden klanten zorgen voor een positieve mond tot mond reklame, zodat de aanvragen blijven binnenkomen.

De werkzaamheden variëren van onderhoudswerkzaamheden aan kozijnen, deuren, dakkapellen tot het plaatsen van keukens, badkamers betegelen en dergelijke. Ook nieuwbouw wordt niet geschuwd, aanbouw aan huis, serres en schuifpuien worden geplaatst. In 2000 werd de bouw van een geheel nieuwe ligboxen stal voltooid; een hele uitdaging voor het nog jonge bedrijf.

Inmiddels is Henk Willems Onderhoudsbedrijf gegroeid tot een Bouw- en Onderhoudsbedrijf; ook de bouwtekeningen worden door het bedrijf verzorgd.

De wens van Henk en Bert Willems is een jarenlange samenwerking te realiseren, waarbij opdrachten van zowel bestaande als nieuwe klanten worden verkregen.

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden - Bouw-Onderhoudsbedrijf Henk Willems vof - Privacyverklaring